Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Jul och Nyår

På agendanPosted by Zäta Wed, January 04, 2017 12:03

Jul- och Nyårshelgen har varit riktigt bra i år. Vi har hunnit umgås med familj och vänner, vilat, promenerat, firat och slappat. Precis som det ska vara!

På julafton var vi hembjudna till Förundersökningsledarens föräldrar där vi träffade alla syskon med respektive och barn. 18 personer är vi in alles och det är så festligt när Svärmor dukat långbord där alla får plats.
Efter julbord, Kalle och fika kom tomten, som till de mindre barnens förtjusning inte alls var deras farfar/morfar, trots att han tagit en sväng till garagaget "för att kolla en grej".
I säcken fanns bland annat en söt ängel, bläckpennor i olika färger - som går att sudda!, handkräm och en stektermometer till mig.

Nyårsafton firades på lite olika håll. Lilla Svalan var på Unite - en ungdomskonferens i Jönköping. Guldgossen firade med kompisar från kyrkan. Förundersökningsledaren och jag var hembjudna till goda vänner på knytkalas. Vi hade med oss sallad och efterrätt, en annan familj stod för dricka och förrätt och värdparet bjöd på fantastiskt god oxfilé, fläskfilé och kycklingfilé med potatisbakelser till.
Hela familjen hade en lyckad kväll, var och en på sitt håll. Jag är glad att jag i alla fall fick chans att pussa på min make lite grann vid tolvslaget, även om övriga familjen inte fanns inom famntags räckhåll.

I morgon far hela Zätafamiljen plus min mamma till Falunsystern och hälsar på några dagar. Sedan får det faktiskt vara färdigfirat och livet återgår till de vanliga rutinerna med skola och jobb. Jag har visserligen jobbat tre dagar denna vecka. Men det blev mest ett plus i kanten eftersom jag hunnit så pass långt med tentorna vi fått att arbeta med över jul och nyår.  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.