Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Jobb på flera fronter

VardagsnäraPosted by Zäta Fri, December 02, 2016 13:27

Just nu jobbar jag på flera fronter.

På jobbet rullar livet på som vanligt. Jag ringer.

Hemma ligger tentan om begravningslagen och väntar på att jag ska fortsätta klura ut kreativa lösningar på knepiga problem inför inlämningen på söndag.

Och i ett block ligger också några påbörjade teckningar och lockar mig att ta fram pennorna.

Det finns annat jobb som lockar mindre på hemmafronten. Det finns både ren och smutsig tvätt att ta hand om. Diskbänken är belamrad. Överblommade hyacinter sticker mig i ögonen med sin bruna färg. Dammet ligger i ett fint lager på pianot. I tvättstugan vilar en mystisk doft jag skulle vilja hitta källan till. Ute vid husknuten ligger ett omkullblåst miniväxthus i plast och fruktar för sitt liv i kylan.

På söndag övar vi igen en sväng med Zätas Band. Vi har redan tre förfrågningar om spelningar till våren. Det är kul!  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.