Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Ny blogg

BloggenPosted by Zäta Thu, October 13, 2016 19:25

Det bloggas dåligt nuförtiden kan tyckas.
Men nejdå. Det är bara inbillelse (Skälvumskt uttryck för inbillning).

Även om jag inte bloggar så flitigt här i min egen blogg, så pågår desto mer aktivitet på systrabloggen Tre nyanser av Grönt.
Där bloggar jag och mina två systrar om odling, trädgård, natur och allt annat som vi förknippar med det gröna livet. Kika gärna in och ta del av våra upplevelser och erfarenheter, betraktelser och upptäckter.  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.