Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Sommarlov

På agendanPosted by Zäta Thu, June 09, 2016 21:46

I morgon gör barnen sin sista skoldag. Något direkt skolarbete lär det nog inte bli fråga om men skolavslutning är ju alltid trevligt.
På kvällen ska Lilla Svalan iväg på Schools Out på Arenan och Guldgossen hittar nog på nåt med sina kompisar. Förundersökningsledaren och jag får fira skolavslutningen här hemma på egen hand.

Men när sommarlovet väl börjat så förväntar jag mig att middagen står på bordet varje dag när jag kommer hem, att huset är städat från golvlisterna upp till nocken och att alla garderober är fyllda med rentvättade, strukna kläder.


Uppdatering:
Skolavslutningsfirandet blev inte riktigt som jag trott. Förundersökningsledaren kände sig lite krasslig och trött och Guldgossens kompisar var inte sugna på något hitte-på.
Jag var nog den som var mest firarsugen så jag rekryterade Guldgossen till en äventyrsminigolfmatch på Kronocampingen.

Det här med middag och städning har dock funkat väldigt bra. Jag ringer och kontrollerar att barnen är vakna vid halv tio och delar ut dagens städuppdrag. I måndags fixade lilla Svalan en lättsam middag med omelett och i går stod Förundersökningsledaren för maten eftersom lilla Svalan var på fotbollsträning. Själv har jag mest ägnat mig åt att putsa fönstren.  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Zäta Wed, June 15, 2016 13:31

Härligt med bergvallmon!

Posted by Linda Tue, June 14, 2016 16:08

Hahahaha, har det hunnit bli perfekt städat hemma? Sommarlov låter härligt. Japp, det är den blå bergvallmon som står i full blom. Den är ännu finare nu :D

Kram

Linda