Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Trädgårderande

Blommor och bladerPosted by Zäta Tue, April 12, 2016 17:10

I mitt projekt "tagga ner i trädgården" ingår att inte planera årets odlingar. Om det får bli som det blir tänker jag att det helt automatiskt kan bli mycket mindre.

Men lite vill jag i alla fall att det ska bli.
Så i dag har jag använt lunchrasten till att besöka Granngården på andra sidan älva (som vi säger här i Lisch) för att köpa sättlök.
För två år sedan odlade jag ett gäng olika lökar. Det var gul lök, silverlök och rödlök. I år blir det bara gul lök. Silverlöken gav visserligen bra resultat den också, men det känns ändå som om gul lök är det man äter mest.

I går kväll var jag ute en stund i trädgården och grävde upp de sista (jag hoppas verkligen att det var de sista så jag inte missade några knölar i jorden) jordärtskockorna. Jag sålde 3½ kg på torget i lördags och hade funderingar på att sälja de här med, men jag ger dem nog till mamma i stället.

Jag passade på att rensa upp i en pallkrage där det växt jordgubbar tidigare också. Kanske ska jag så spenat där nu?  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.