Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Glad Påsk

På agendanPosted by Zäta Thu, March 24, 2016 17:09

Det är inte så dumt med en väntande långhelg framför. Mer långhelger åt folket!

Nu ska vi umgås med familj och vänner, göra några insatser under gudstjänsterna i kyrkan, hinna ut och njuta av solglimtarna mellan regnskurarna och passa på att ta det lite lugnt.

Härlig påsk till er alla!
Och glöm inte att Gud älskar dig så mycket att han valde att låta sitt enda barn dö för att du ska kunna låta Honom älska dig!  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Zäta Sun, March 27, 2016 18:13

Här har jag hunnit med både regn och sol. Och godis...
Nu får vi gotta oss lite till innan helgen är över.
Kram!

Posted by Linda Sun, March 27, 2016 12:52

Hoppas att din påsk är riktigt härlig! Jag har fått det solsken jag önskade, men varför måste det blåsa så pass. Ska snart gå ut till blomboden och vattna lite. Ska bara proppa in några godisbitar i munnen först ;)

Kram

Linda