Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Trädgårdsexperiment

Blommor och bladerPosted by Zäta Mon, March 14, 2016 17:08

Min plan om att tagga ner lite när det gäller odlingsivern funkar ganska bra. Jag har till exempel inte sått varken tomater eller paprika än.

Däremot gjorde jag en experimentsådd i lördags och ställde ut byttor med vallmo, penséer, grönkål och machésallad samt dill och rosenskära i en plastback på östgaveln av vårt hus. Jag la lecakulor i botten, borrade med mycket möda och stort besvär ett antal hål upptill och nertill i sidorna av plastbacken, och hävde sedan på några nävar snö på anrättningen.
Vintersådd kallas det enligt de som provat förut med gott resultat. Experiment kallar jag det.  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.