Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Onödigt trött

TröttPosted by Zäta Fri, October 23, 2015 12:55

Jag sov gott i natt.

Förundersökningsledaren är i Skåne på jobbresa och jag lyckades övertala lilla Svalan att ockupera hans sängplats. Jag sover alltid bättre när hon ligger bredvid mig. Hur kan det komma sig? Är det modersinstinkten som kickar in och gör mig trygg när jag vet att min avkomma är trygg? Även om lilla Svalans fötter landade dunsvis på mina ben några gånger frampå småtimmarna och hon pratade med mig trots att hon sov så…

…så sov jag gott i natt.

Jag drömde att min mamma skulle starta ett flyktingboende och jag skulle vara hennes chef. Det första hon tog sig an, innan flyktingarna började anlända, var att göra vindspel av terrakottakrukor.
Jag vet inte varför.
Själv var jag och handlade och hade problem i kassan. Jag fick ingen riktig rätsida på vad det var för problem. Kanske jag inte lyckades lägga upp varorna på kassabandet eller om det var så att jag inte kunde koden till mitt betalkort.

Oavsett så sov jag gott i natt.

Varför är jag då så fruktansvärt trött redan under arbetsdagens förmiddag?  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.