Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

En skön kväll med läskigt slut

VardagsnäraPosted by Zäta Tue, October 13, 2015 07:54

I går fick (eller kanske tog) jag mig en riktigt lugn kväll.
När jag kom hem hjälpte jag Guldgossen att läsa på inför ett prov i el-lära. Jag inser att jag är helt borta när det gäller volt, spänning, ström, resistans, isolatorer och allt vad det nu är de ska lära sig. Det enda jag kommer ihåg är att det var ett franska, tyska och italienska gäng gubbar som levde runt förra sekelskiftet, som fått ge namn till olika enheter.

Medan Förundersökningsledaren var och tömde skräp på återvinningen lagade jag kvällsmat och när jag förhört Guldgossen lite till landade lilla Svalan och jag i soffan och såg färdigt en Wallanderfilm. När hon gått och lagt sig tittade jag klart på ett avsnitt av Bron och sedan var det min tur att gå till sängs. Jag la mig strax före tio och kände mig hur redig som helst.

Innan jag somnade läste jag ut Hannibal. Läs inte den! Det är en allt annat är uppbygglig bok.  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Linda Tue, October 20, 2015 09:22

Hahaha, visst är det underbart när man skrämmer sig själv haft från vettet vid läggdags ;) Lovar att inte läsa den boken :D

Kram

Linda