Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Svarta streck

Med glimten i ögatPosted by Zäta Thu, October 01, 2015 17:11

Vi har tävling på jobbet den här veckan. En massa punkter ska klaras av för att vi ska få ett fint pris.

En av tävlingsgrenarna är att fira Kinas nationaldag. Den infaller i dag. Vi har firat med gongbao jinding och lyckokakor. Och jag tyckte jag skulle försöka spä på Kinatemat lite med en snygg sminkning.

Ögonen var klara framför spegeln i morse, precis innan jag kom på att jag inte kunde utnyttja bilens anonymitet utan i stället skulle visa upp mitt fejs på bussen.

Jag satt på sätet precis bakom Guldgossens rektor...  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.