Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Farbror Frost

Blommor och bladerPosted by Zäta Tue, September 29, 2015 07:57

När jag vaknade visade termometern 4,3 grader. Men givaren sitter vid sovrumsfönstret på andra våningen och stämmer inte helt överens med vilken temperatur trädgården håller sig med.
När det ljusnat tillräckligt för att jag skulle se gräsmattan upptäckte jag att Farbror Frost våldgästat oss i natt.

Jag är inte alls beredd på hans besök.
Det är massor kvar att ta hand om innan jag kan avsluta årets odlingar. Jag har prydnadspumpor, gurka, tomater, paprika, dill, persilja, purjolök, hallon och rödbetor där ute.

Tack och lov visar inte väderprognosen på fler stjärnklara nätter den närmaste tiden så något nytt frostbesök hoppas jag slippa tills jag hunnit skörda det som är klart.  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Linda Thu, October 01, 2015 14:10

Jag är inte heller beredd för frosten. Vill helst inte att den ska komma förrän i mitten, slutet av november. Det är så här års man skulle vilja ha en ostkupa att sänka ner över trädgården riktigt kalla nätter.

Kram
Linda