Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Semestern är slut

KollegorPosted by Zäta Mon, August 03, 2015 17:05

När radion började spela rockklassiker klockan sex i morse kändes det som om jag inte jobbat på evigheter. Hela repertoaren med morgonrutiner, hålltider för att inte komma försent till arbetet och inte minst hur man gör när man utför mitt arbete kändes som helt bortblåsta. (Det har ju onekligen blåst en hel del i sommar, så det är ju inget att bli förvånad över…)

Efter åtta timmar på jobbet (nio om man räknar med lunchrasten och det faktum att jag var på plats i god tid) känns det som om jag aldrig haft semester. Inte på ett negativt sätt, hjärnan är fortfarande utvilad och ostressad, men det jag trodde var glömt har bara legat under ytan och så fort jag satte lurarna på öronen och loggade in i datasystemet så var det bara att tuta och köra.

Vi träffade några vänner på bryggan i går och språkade lite om att semestern är över för den här gången. En av dem gjorde oss uppmärksam på att nästa röda dag som inte infaller på en helg, är juldagen. Nu är det bara att bita ihop och jobba på!  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.