Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Nu har de kommit

Blommor och bladerPosted by Zäta Wed, May 13, 2015 09:06

Regnet och värmen har lockat fram dem. Jag fick nästan en liten chock när jag råkade få syn på den första. Jag skulle bara klippa några knippen gräslök att ta med till kollegorna på jobbet (byteshandel ni vet) och så låg den där. Smal och pyttig och helt klart relativt nykläckt, men likväl ett potentiellt hot mot min sommarfrid.

Min gamla trogna sekatör är förkommen så jag har fått uppgradera en av de blå IKEA-saxarna från allmän klipptjänst till nytt avrättningsredskap.
Sedan i går morse har jag tagit nästan 100 stycken (93 för att vara exakt) av daga.  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.