Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Kom och köp... eller?

SmyckenPosted by Zäta Mon, June 16, 2008 14:12

Jag har funderat på att försöka ge mig på att sälja smycken.
Ringde därför skatteverket och försökte fråga hur det funkar när man vill göra rätt för sig och deklarera. Det finns en särskild blankett för hobbyverksamhet och jag har tankat hem både den och informationen men jag fattar inget. Det enda jag lyckats klura ut är att man inte behöver deklarera om man inte går med vinst.
Men jag skulle vilja veta om man ska räkna med någon typ av lönekostnader också. I så fall så kommer jag aldrig någonsin gå med vinst, och det är ju bra... eller...

Men tills jag når klarhet tänker jag notera eventuella inkomster, utgifter och nerlagda timmar.
Är du intresserad av något smycke, något som förstärker intrycket av din snygga outfit till exempel, så får du gärna maila mig på:

smycken@zettervall.se

Beskriv vad du vill ha så får du kostnadsförslag. Verkar det sedan rimligt så gör jag ditt smycke och du får se bilder på det innan du bestämmer dig. Så småningom kanske det kommer en hemsida med bilder också.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.