Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Kallt för öron och potatis

Väder och vindPosted by Zäta Tue, April 14, 2015 07:55

Temprometern visade bara plus 1.1 Celsius när jag vaknade klockan sex. Den kalla vinden bet mig i både kinder och hörselgångar när jag cyklade till jobbet. Jag tror solen kommer förgylla dagen med sin närvaro men det känns ändå som ett rejält bakslag i vårens frammarsch, särskilt som vi hade plus 18 grader i solen i lördags.

Mina öron tinar nog snart, men jag är lite orolig för potatisen som jag planterade ut i helgen. Jag har dröjt alldeles för länge med omplanteringen och blasten växer skyhög och blommorna har redan slagit ut, utan att det finns tillstymmelsen till knölar under.

I söndags blåste blasten omkull och nu har nog frosten gjort processen kort. Jag varken hann eller vågade titta till hinkarna innan jag for hemifrån i morse.

Liggande potatisblast vid västerväggen.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.