Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Sånghelg

På agendanPosted by Zäta Fri, April 10, 2015 15:53

Nu tar jag helg. Klockan har passerat utstämpling och i kväll ska jag bara krascha i soffan och ladda batterierna framför Let´s Dance.

Resten av helgen går i sången och musikens tecken.
I morgon ska Zätas Band försöka ge sig på att spela in ute i Studio T. Jag tror att eftermiddagen kanske i första hand kommer ägnas åt övning inför söndagens gudstjänst då vi ska bidra med två egna sånger och några lovsånger, och inför Valborgsmässoafton då vi ska spela på Skogshyddans firande.

Jag tror "mina gubbar" i bandet är lite nervös inför spelningen på Valborg. Det brukar komma rätt mycket folk dit. Jag pratade med pastorn i Missionskyrkan i veckan och han berättade att de flesta kommer dit för att se på elden, fika och träffa folk, så i morgon ska jag lugna övriga bandmedlemmar med att ingen ändå kommer bry sig om hur vi spelar...

Kanske hinner jag ta mig an mina förväxta potatisar i uterummet i morgon förmiddag. De har redan börjat blomma i sina små mjölkkartonger. Jag är rädd att det inte blir några färskpotatisar av dem utan att de i stället sjunger på sista versen.  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.