Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Odlingsplaner

Blommor och bladerPosted by Zäta Mon, February 09, 2015 12:05

I helgen som gått har jag planerat sommarens odlingar. Jag har 25 olika sorters frön som ska sås och sedan förhoppningsvis bli till tomater, gurkor, sockerärter, basilika, purjolök, morötter, rädisor, paprika, rödbetor, vallmo, gyllenbär, astrar, penséer och kanske något mera. Dessutom vill jag har några hinkar potatis och så ska jag fylla en pallkrage med ståtliga jordärtskockor.

Nu på lunchen ämnar jag kila över till Granngården igen. Den här gången ska jag titta efter "namnskyltar". Jag har för mig att de har små plastpinnar som man kan skriva på, sticka ner i krukkanten och som då markerar vilket frö det är man pillat ner i jorden.
Tidigare har jag löst problemet genom att sätta en tejp på krukan men den vill antingen trilla dän eller så sitter den så bra att den inte att går att få bort alls.

Uppdatering:
40 pinnar i olika pastellfärger fick jag med mig från min lunchpromenad. Plus en liten kul, gul cylinderformad skopa som såg ut att vara bra när jag ska fylla de små såkrukorna med jord.

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Linda Tue, February 10, 2015 10:37

Fniss, så kan det gå ;)

Posted by Linda Tue, February 10, 2015 07:34

Den där lilla gula skopan är fantastisk - om det nu är samma som den jag tänker på. Riktigt bra till små krukor.

Hoppas att du får en finfin dag!

//Linda