Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Hobbit 3

På agendanPosted by Zäta Wed, January 21, 2015 17:09

I kväll blir det biobesök med Guldgossen.

Sista Hobbitfilmen hade premiär på natten innan vi åkte till Bolivia. Det var tämligen nesligt att vara så vuxen att jag bestämde att vi inte skulle gå och titta på den innan vi for. Och ännu mer förargligt att komma hem en lördag, titta i tidningen på söndagen och se att sista föreställningen ägt rum föregående kväll.

Jag gillar Sagan om Ringen och Hobbitfilmerna. Visserligen har väl Hobbit inte riktigt levt upp till förväntningarna men jag vill för allt i världen inte missa bioupplevelsen.

Därför blev glädjen stor när Guldgossen fick se att det inte alls var färdigsänt! Bion i Lidköping håller några strödda föreställningar fortfarande, en gång i veckan.

Nu är jag laddad. Jag har tänkt på biomörker, popcorn och hög, intagande musik hela eftermiddagen.
I förmiddags hade jag dock så fullt upp på jobbet att jag glömde bort att se fram emot kvällens begivenhet.  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.