Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Pilkastning

KollegorPosted by Zäta Thu, September 25, 2014 12:18

I dag ska vi kasta pil på jobbet. Inte på varandra men på en riktig pil-tavla som Sysslingkollegan tagit med sig.

Jag har länge närt en hemlig dröm om att vara riktigt bra på att kasta pil. Det vore så coolt att ha en dold talang och helt plötsligt kunna överglänsa alla andra med att pricka bullseye varenda gång.

I eftermiddag är det tävling.
Om jag ska lyckas överraska åtminstone mig själv med att träffa tavlan och slippa ta med bredspackel till jobbet i morgon, så behöver jag nog gå och öva lite i smyg nu under lunchrasten.

*****

Ni undrar såklart hur det gick.
Det gick - inte.

Jag fick storstryk direkt.
Men när jag stod kvar och kastade lite efter jobbet träffade jag naturligtvis mitt i prick.

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Zäta Mon, September 29, 2014 07:55

Vi har luftgevär hemma. Brukar skjuta på konservburkar. Det är rätt kul, men jag är inte särdeles pricksäker där heller...

Posted by Linda Fri, September 26, 2014 13:32

Jag utsätts för pilkastning varje midsommarafton. Jag träffar nästan aldrig tavlan :/ Men jag brukar vara bättre på att skjuta prick än maken som är jägare. Det gillar jag bättre ;)

Trevlig helg!

//Linda