Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Från sensommar till höst

Väder och vindPosted by Zäta Mon, September 22, 2014 07:55

I fredags kväll tog jag moppen hem till mina föräldrar. Jag sov över där tillsammans med Falunsystern och Falunkorven och på lördagen röjde vi ur i vedbon, körde bort slängsaker till återvinningen, var ute och njöt av soligt väder, stekte krabbelurer på muurikkan och hade det bara allmänt gôtt!

I går eftermiddag kom hösten. Med regn och rusk.
Mycket regn och mycket rusk.

När jag tittade ut genom köksfönstret i morse fick jag se att flera äpplen blåst ner och alla jordärtskocksplantor vält. En chilikruka har också blåst omkull.
Jag måste börja hösta in trädgården ordentligt, men jag hinner inte än. Frostnätterna som enligt klart.se hotar i mitten av veckan får faktiskt lov att vänta lite till. Åtminstone tills jag hinner ta in tomat- och chiligrenar för att hänga upp på eftermogning i uterummet.  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.