Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Snål

MatnyttigtPosted by Zäta Fri, August 01, 2014 12:36

Redan i onsdags bestämde jag mig för att fira av första arbetsveckan med en sushifredagslunch.
Jag blev därför en aning besviken när det visade sig att Lidköpings enda sushiställe "Hej Sushi" nu faktiskt stängt, på riktigt.

Men ICA bör väl ha sushi i sådana där små ta-med-sig-lådor!

Nu har jag varit på ICA och kollat. Jodå, det finns lådor. Med sex bitar för 64 kr. Det är lite väl magstarkt för min prismedvetna plånbok. Även om det ingick ätpinnar, soja och några förskrämda flagor ingefära.

Dagens lunch blev i stället - en vitlöksbaguette. Och plötsligt är jag tillbaka i vitlöksbaguetteträsket igen.
Det sägs att snålheten bedrar visheten. Vi får väl se.  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Linda Fri, August 15, 2014 10:00

Det verkar vara ett fenomen - även här är bästa sushiställena stängda över sommaren. Favoriten öppnade i onsdags, och jag och kollegan som hade bestämt att vi skulle luncha där i tisdags ;) Det blev sushi från annat ställe i en park i stället :)

Kram
//Linda