Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Farliga glasögon och dumma sniglar

Blommor och bladerPosted by Zäta Fri, May 16, 2014 07:55

Jag är inte helt nöjd med mina nya glasögon. Visserligen ser jag bättre... men bara precis där jag tittar. Det här med vidvinkel känns som historia, för att inte tala om mina ögon i nacken - de är helt borta!

När jag cyklade till jobbet i morse så jag i ögonvrån hur världens största fjäril fladdrade i dikeskanten. Häpet flyttade jag fokus från vägen för att titta närmare på den gigantiska fjärilen, men då gjorde den ett kast med vingarna och bort flög en vanlig grå pilfinkshona.

Nu är jag orolig att mina nya glasögon hindrar mig i jakten på mördarsniglarna. I går kväll var jag ute och knipsade säsongens två första och i morse hittade jag två till. Än så länge är de små och få, och uppenbarligen dummare än förra årets generation.
De jag knep igår var på väg uppför den tomma pallkragen. Om man är mördarsnigel och hela livet går ut på att äta tillräckligt mycket för att kunna yngla av sig och uppfylla varenda villaträdgård, så vore det väl bra mycket smartare att välja en pallkrage med rabarber, jordgubbar eller lupiner!  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Zäta Mon, May 19, 2014 12:03

Tack Linda!

Posted by Linda Fri, May 16, 2014 11:24

Åh, vad jag gillar ditt sätt att skriva - blir så glad att jag ler brett :D Hoppas verkligen att de fördummas för varje generation :D

Kram
//Linda

PS! Tack för tipset!!!