Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

TV4-fällan

VardagsnäraPosted by Zäta Tue, February 04, 2014 12:42

Jag har fastnat i serieträsket. Och då syftar jag inte på Bamse, Kalle eller Hälge Älg utan Bygglov, Familjen Annorlunda och Mästerkocken.

Problemet är att det inte finns någon tid att följa alla dessa serier. Kvällarna fylls ju bra ändå av läxläsning, matlagning, tvätt och ibland aktiviteter i kyrkan.

Men nu har jag kommit på en lösning.
Om jag inte har något ärende på stan under lunchrasten så passar jag på att lägga en stund framför datorn och TV4 Play.  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.