Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Snölov

BarnaPosted by Zäta Tue, February 04, 2014 12:32

I dag var det lite ljusare på vägen till jobbet. Det där sköna, speciella, aprikosrosa ljuset vilade över vägar och hus.

Det har också varit plusgrader några dagar och en del av snön har smält bort. För min del får gärna våren komma snart, men först måste det bli sportlov så barnen får leka av sig ordentligt.
Både Guldgossen och lilla Svalan ska iväg på skidläger med kyrkan. Lilla Svalan till Hovfjället och Guldgossen till Sälen. Jag har inte kollat snöläget men förhoppningsvis ska det väl i alla fall finns några centimeter kvar som de kan glida runt på.  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.