Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Överraskning

BarnaPosted by Zäta Thu, January 16, 2014 17:10

I dag ska jag göra Guldgossen glad.

Han är just nu på konfaläsning och jag ska hämta honom om en halvtimma. Han kommer bli glad över att slippa vänta på bussen i snö och kyla, men det är inte det som är dagens glädjeämne och överraskning.

Äntligen är hans nya mobil färdiglagad.

Guldgossen har under lång tid sparat ihop till en ny mobil och när han fylld år i november önskade han sig inget annat än pengar så att han skulle få råd att köpa den hett efterlängtade mobilen.

Efter en vecka tappade han sin nya telefon i golvet efter gympan. Han skulle vara snäll och hämta en klasskompis mobil och smycken när han gick för att hämta sin egen mobil, och det blev klumpigt att bära och mobilen gled ur handen.

Sedan dess har telefonen varit på lagning. Olika tekniska omständigheter och många röda juldagar har bidragit till att det tagit oändligt lång tid att få den lagad.
Men nu har reparatören hört av sig och den ska vara klar att hämta.

Så när jag hämtar Guldgossen efter konfan kommer han få en kort åktur till Lidköpings mobilreparatör som överraskning.
Det borde vara nog glädjande för att han sen ska orka städa tillsammans med mig och lilla Svalan resten av kvällen...  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.