Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Grön vinter

Väder och vindPosted by Zäta Fri, January 03, 2014 10:08
Vaknar upp till ännu en grå regndag. Den här vintern kommer inte bli hågkommen för sina gnistrande kalla dagar med frostdekorerade grenar och glada pulkabackstjohon.
Förundersökningsledaren är tack och lov förkyld. Hade han varit helt kurant hade han osat frustration över uteblivna långfärdsisar.

I natt drömde jag att hösten varit så mild och lång, vintern så obefintlig och våren så tidig att björkarna ännu inte bemödat sig om att fälla sina blad och vårens växtlighet var redan på gång.

Jag lyckades ta ett helt unikt foto där både björkens gula draperier och de första krispigt vita syrenerna stoltserade sida vid sida. Tyvärr var det med mobilkameran och bildkvaliteten var inte den bästa.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.