Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Dåligt utnyttjad dag

Väder och vindPosted by Zäta Mon, November 04, 2013 15:36

När jag cyklade till jobbet i dag höll gatukontoret på att sätta upp orange snöstakar för att markera ut var de höga refugkanterna finns.
Jag suckade högt. Snöstakar är ett tydligt tecken på vinterns antågande. Jag har väl egentligen ingenting emot vintern, men svensk vinter står i så skarp kontrast mot T-shirtvarm Romhöst att jag ändå inte kunde låta bli att sucka.

Framför mig i öster gick en stormdriven sol upp, lika orangegul som en mogen apelsin. Jag såg direkt att det skulle bli en blåsig och kulen dag.

Så fel jag hade. I dag har solen slösat sin livgivande energi ner på oss nordbor. Tyvärr har jag inte varit ute och njutit ens på lunchen. I stället har jag hängt i köket och berättat om Roms skelett och katakomber för mina kollegor.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.