Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Vabberi vabbera

BarnaPosted by Zäta Tue, September 24, 2013 10:01
Guldgossen har varit rejält drabbat. Förundersökningsledaren har dragits med det till och från ett bra tag. Jag har haft en liten släng också... Och nu är det lilla Svalans tur.

Så i dag är jag hemma och vabbar en förkyld liten Svala. Febern har inte riktigt brutit ut ännu men hon är ändå kaminvarm. Själv går jag omkring med halsduk, mössa och dubbla tröjor och fryser.

Braständning lockar men jag ska försöka jobba mig varm. Tvätt, äpplen och lite annat småpyssel ska nog kunna fylla min dag. Och så är det väl lämpligt att jag tar hand om min sjuka dotter emellanåt också.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.