Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Konstruktiv Idoljury

BarnaPosted by Zäta Sat, August 31, 2013 17:03
Lilla Svalan har två kompisar här för övernattning. De har sminkat sig som hårdrockare (kompisarna) och Lady Gaga (lilla Svalan).
Det är fniss och skratt för hela slanten.

Just nu leker de Idol. En och en kliver de fram inför juryn och mimar till någonting från You Tube. Och juryn ger - hör och häpna - konstruktiv och positiv kritik. Inga bitska Alexander Bard-kommentarer här inte!

Tack och lov att barnen har bättre förstånd än de som ska sitta som vägledare och trendsättare för ungdomarna runt om i Sverige.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.