Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Biolördag

På agendanPosted by Zäta Fri, August 23, 2013 22:43
Förundersökningsledaren är den mest friluftsälskande medlemmen i Zätafamiljen. Just nu tillbringar han några dagar i norska fjällen tillsammans med likasinnade.

Jag är nog den minst friluftsälskande medlemmen i Zätafamiljen. Jag äter chips och tittar på tv tillsammans med barnen medan maken går in sina nya kängor i skarpt läge. I morgon har vi planerat in några timmar i biosalongen för att slippa ta del av sommarens kanske sista varmt-väder-helg.

Det är porslins- och kulturfestival i Lidköping nu. Artister som Olle Ljungström, Amanda Fondell och Linnéa Henriksson uppträder och stan är full av handlare och konst i en osalig blandning.
Som en del i festivalyran visar bion mer film än vanligt, och till reducerat pris. Och eftersom jag är ganska förtjust i att se biofilm på bio, så är det lika bra att passa på.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.