Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Sommarlov

BarnaPosted by Zäta Tue, June 11, 2013 21:22
I dag hade Guldgossens skola sin avslutning. Gud bjöd på fantastiskt väder med strålande sol och över tjugo plussiga grader. Skolan bjöd på sång, musik och tal.
Stadsträdgården var full av glada föräldrar och scenen var full av ännu gladare barn.

På fredag är det lilla Svalans tur. Väderprognosen utlovar ett lätt regn men det känns som det är för tidigt att säga hur det verkligen blir. Även lilla Svalans skola brukar hålla avslutningarna utomhus och lilla Svalan och jag har shoppat riktigt fina, vita avslutningskläder som omväxling till det vanliga ta-det-som-är-rent-ur-garderoben-upplägget. Jag tror inte den vita klänningen gör sig så bra under regnbyxor och regnjacka så lilla Svalan får antingen bli blöt, eller så får Gud se till att hålla inne med regnet tills efter sista sommarpsalmen.

Jag har hållit förhandlingar med lilla Svalan i kväll. För det mesta brukar mina barn nämligen få hålla till godo med att jag är med på själva skolavslutningen, och sedan får de roa sig på fritids resten av dagen, men i år har jag lovat att försöka ta ledigt hela dagen för att vi ska kunna hitta på något kul tillsammans.
Lilla Svalan vill att vi ska åka till Framnäsbadet efteråt men
1. Det ska ju regna.
2. Med "kul" tänkte jag mig något som jag också skulle kunna tycka är roligt.

Jag ska höra om vi inte kan ta och rensa ogräs i trädgården i stället. Det är ju kul!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.