Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Vårtecken

VardagsnäraPosted by Zäta Mon, April 29, 2013 07:57

På väg till jobbet i dag höll jag utkik efter öron. Närmare bestämt musöron på björkarna. Jag vill veta när det är dags att klippa rosen.

Ännu inga öron i sikte. Men jag såg något annat uppmuntrande.
Det var en liten dam som var ute och stavgick. Hon använde vanliga skridstavar och stakade sig fram med ett klipp-kloppigt ljud.
I handen hade hon en hundbajspåse men det medföljde ingen hund. Jag kan naturligtvis ha fel, men jag fick genast intrycket att hon var ute för att ta rätt på det snön gömt och göra Lidköpingsborna en stor tjänst.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.