Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Härlig helg

På agendanPosted by Zäta Mon, March 04, 2013 07:59

Vilken helg vi haft!

I fredags städade jag i kyrkan tillsammans med lilla Svalan. Det gick mycket fortare och var dessutom roligare när vi var två. Efteråt landade vi i soffan hemma och tittade på den första semifinalen i Gladiatorerna. Innan jag gick och la mig hämtade jag hem Guldgossen från kyrkan.

I lördags tillbringade vi en stor del av dagen i Karlstad, och en ännu större del i bil på väg dit och hem. Det är märkligt att man kan bli så trött av att bara sitta en hel dag. Som om vägen tar musten ur en trots att det är bilen som snällt bär en alla mil.

Vi var med på eftermiddagens genrep inför melodifestivalens Andra Chansen. Och vilken upplevelse det var! För det första så var jag gravt imponerad av produktionen. SVT är verkligen mästare på att sy ihop ett stort event. Allt var minutiöst regisserat, från kameravinklar till trevligt folk som visade publiken till sina platser.
För det andra var det en upplevelse att få vara med om showen på plats. Allt låter mycket bättre live och helhetsupplevelsen förlåter lätt några falska toner.

I söndags var vi i kyrkan och sedan tog Guldgossen och jag en skön promenad i den välsignande solen.
Lilla Svalan kurade i biomörkret med några kompisar i stället.

Senare på eftermiddagen hjälpte jag Guldgossen med skoluppgifter och sedan avrundade Förundersökningsledaren och jag helgen med var sitt glas smoothie.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.