Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Fullspäckat

På agendanPosted by Zäta Mon, February 04, 2013 07:55

Det är mycket skolarbete för Guldgossen för tillfället. Jag har hjälpt honom så mycket jag hinner för att få klart inlämningsuppgiften i SO till på onsdag. Han har gjort drygt en tredjedel.

I morgon väntar engelskaprov på alla oregelbundna verb. De är rätt många. Han har fyra A4-sidor med ord att läsa på.

På torsdag är det dags för SO-prov om romare och greker och dessutom är det läxförhör på spanskaglosor.

Jag var på badhuset med barnen i lördags. Egentligen skulle jag velat simma i dag ocskå men det får bli SO med Guldgossen i stället. Jag klämde i alla fall 2000 meter för första gången på ett år och jag blev jättetrött efteråt. Det känns att jag behöver träna.

På onsdag drar vi igång Tillväxtgruppen igen med start hemma hos oss. Just nu har jag svårt att glädja mig åt det. Det känns mest som att jag waistar en kvälls läxläsning med Guldgossen.

Guldgossen får dessutom ställa in kvällens ljudutbildning i kyrkan för att hinna bli klar med SO-inlämningen och för att hinna läsa på engelskan ordentligt.

På tisdag bowlar jag men då måste Guldgossen har hunnit klart med SO:n och engelskaprovet har redan varit.

På torsdag måste båda barnen packa inför sina skidresor. På lördag drar de iväg till fjällen. Jag får inte chans att vinka av dem eftersom jag jobbar i Kaffestugan då.

På fredag kväll ska lilla Svalan på Vips, Guldgossen på Kaj och jag har blivit bortbjuden på en tjejkväll.

Phu! Det här blir en mastig vecka.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.