Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Varm kycklingsallad

MatnyttigtPosted by Zäta Sat, January 19, 2013 11:59

När jag kom hem från jobb och livsmedelsinköp i går (varför slumpar det sig alltid så att man är tvungen att handla på fredagseftermiddagen tillsammans med alla andra som också måste handla på fredagseftermiddagen?) bjöd Förundersökningsledaren på en riktigt god, varm kycklingsallad. Det blev en spontankomponerad rätt som inte skulle skämmas för sig på vilken restaurang som helst.

I salladen ingick:
Kycklingstärningar, grovt strimlad paprika och strimlad gul lök som stekts och smaksatts med en färdig Santa Maria fajitas-kryddblandning.
Fetaosttärningar i oljelag.
Blandade salladsblad från en färdig blandpåse.
Stora makaroner som kokats al dente och blandades varma i salladen.
Majs
Gurka
Brödkrutonger av gammalt bakmaskinbröd som stekts i margarin och kryddats med vitlökspulver.
Soltorkade tomater.
En klick naturell creme fraish.

Verkligen mumma för en fredagstrött kropp!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.