Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Julgransröste

På agendanPosted by Zäta Mon, January 14, 2013 08:00

Nu är vi alla friska och i gång igen. Förundersökningsledaren var hemma i fredags också, men på lördagen var han feberfri och vi städade tillsammans ut julen.

Medan jag dammade efter alla tomtar klädde Guldgossen och Förundersökningsledaren av julgranen. Det gjordes med surmulna uppsyner eftersom den var ganska välklädd. Till nästa jul funderar herrarna Zettervall på att införa en regel om att den som klär granen också måste klä av den.
Vi har nämligen lite olika syn på hur en julgran ska se ut. Lilla Svalan och jag gillar Disneystuket med massa pynt i olika färger, medan Förundersökningsledaren föredrar en sober gran med bara ett fåtal, företrädesvis röda kulor.

Vi får väl se hur granen ser ut nästa jul...

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.