Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Ser inte träden - punkt

Med glimten i ögatPosted by Zäta Wed, December 19, 2012 07:52

Jag lyssnar titt som tätt på vetenskapsradion på P1 på väg till jobbet om mornarna. Om inte annat så får det mig understundom att känna mig mer allmänbildad än jag är.

I dag fick jag mig dessutom ett gott skratt.

Forskarna har precis kommit till den glädjande slutsatsen att det finns fler träd i världen än man tidigare vetat om. De har nämligen upptäckt att det finns träd på fler ställen än i skogen!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.