Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Önskebrist

BarnaPosted by Zäta Sat, December 15, 2012 22:06

I dag har familjen Zäta (och väldigt många andra Lidköpingsbor) varit ute och handlat julklappar. Vi har haft svårt att komma på vettiga saker att köpa till våra barn. De önskar sig inte så mycket. Särskilt Guldgossen som bara kommit på en enda sak att "skriva på listan".

Jag är glad och tacksam att våra barn uppenbarligen tycker att de lever fullödiga liv och har förstånd nog att inte önska sig en massa onödigt bjäfs. Det är bara synd att det gör det svårare för föräldrarna...

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real





The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.