Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Bus(s)väder

Väder och vindPosted by Zäta Mon, November 26, 2012 14:33

Förra veckan var det riktigt hôfselit väder. Solen sken nästan dagligen och det var friskt och härligt att komma ut en stund på lunchen.

Den här veckan blir det dock bara rusk, regn och snö.
Det är nästan som om vädret vet att vi, för att kunna njuta fullt ut av de första adventsljusen, måste stiga rakt in i det allra svartaste novembermörkret.

Guldgossen har varit osedvanligt samarbetsvillig och snällt cyklat fram och tillbaka till skolan varje dag. 13 km oavsett väder. Nedförsbacke på morgonen och uppförsbacke på eftermiddagen.
Den här veckan konstaterade Förundersökningsledaren att Guldgossen skulle drabbas av uppförsbacke hela vägen och nu har sonen därför fått ett busskort.

Busväder är bussväder.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.