Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Pappografi

BarnaPosted by Zäta Thu, November 22, 2012 07:58

I tisdags var jag på mammografi. Jag är tacksam över förmånen att bli kallad till regelbundna kontroller. Jag vet inte hur många som drabbas av bröstcancer varje år men det är ju inte helt ovanligt.

Själva undersökningen är inte överdrivet behaglig. Mina bröst, som vanligtvis hänger nere vid naveln, fladdrar numera i knähöjd.

Vid middagen i tisdags kväll berättade jag för barnen hur det hela gått till. Barnen var fascinerade och tyckte naturligtvis synd om mig som behövt stå med brösten i kläm i ett skumt undersökningsrum.

Guldgossen passade på att vara lite rolig:
-Tänk när du får bröst lilla Svalan, då är det din tur att mammograferas. Det gör nog jätteont!
Jag lyckades får Guldgossen att lämna matbordet när jag kontrade med:
-Hur tror du det känns med pappografi då Guldgossen?

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.