Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Larmet går

KollegorPosted by Zäta Wed, November 14, 2012 07:53

I dag har fastighetsvärden förvarnat oss på jobbet och berättat att de kommer testa brandlarmet lite till och från under dagen. Vi behöver alltså inte bli rädda och tro att det brinner och vi slipper utrymma lokalerna och ställa oss och vänta på bättre tider i den grådaskiga novemberdagern.

Tyvärr kan vi ändå inte jobba när larmet ljuder. Eftersom vårt jobb går ut på att ringa kan det bli lite svårgenomförbart...

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.