Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Hela Sverige bakar

Med glimten i ögatPosted by Zäta Fri, November 02, 2012 07:59

Vissa TV-program är allt annat än uppbyggliga.

I går såg jag "Hela Sverige bakar". Det var pajer på schemat och deltagarna fick bland annat baka var sin toscapaj som utmaning.

På väg till jobbet i morse satt jag och och tänkte på toscapaj. På en frasig botten, på en mjuk kolakräm och på mandlar och lätt rostade hasselnötter.
Undrars hur det skulle smaka om man blandar i min favoritnötter - cashewnötter?

Rätt som det är hör jag lilla Svalan på sätet bredvid:
-Men mamma!

Jag var så inne i toscapajen att jag glömt lämna henne på skolan.

  • Comments(4)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Zäta Mon, November 05, 2012 07:51

Sorry Maria! I helgen har jag mest varit sjuk så det mest innovativa jag åstakommit i köket är köttfärssås med både kalvfond och en buljongärning.Eva - du är alltid välkommen.

Posted by Eva Sat, November 03, 2012 12:34

Åh då undrar jag genast när jag kan komma o hälsa på er saknade, kära kollegor :-P för det låter fasligt gott!! Ha det gott!! Kramis

Posted by Eva Sat, November 03, 2012 12:34

Åh då undrar jag genast när jag kan komma o hälsa på er saknade, kära kollegor :-P för det låter fasligt gott!! Ha det gott!! Kramis

Posted by Maria Fri, November 02, 2012 19:31

Hm...jag tänkte att du kan väl testa o baka en toscapaj o ta med på måndag till jobbet...för det låter fasligt gott o dessutom var det länge sen vi hade gofika