Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Spindelförhinder

Med glimten i ögatPosted by Zäta Mon, October 15, 2012 15:20

Jag är (i normala fall) inte rädd för spindlar.

Men om man har sett "Imse Vimse Spindel" (trots att det var mååånga år sedan) och står nymornad i duschen när en svart spindel i raskt tempo sänker sig ner från taket så är det inte konstigt att hjärtat slår ett extra slag.

Jag spolade ner den i avloppet och stod sedan resten av duschstunden med ena ögat fästat vid takventilationen och det andra vid golvbrunnen.
Nu påstår lilla Svalan att jag luktar illa men det är väl inte att undra på. Jag hade ju inte tid att tvätta mig ordentligt...

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.