Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Hårigt

Med glimten i ögatPosted by Zäta Tue, October 02, 2012 07:59

Lördag kväll.

Barnen har gått och lagt sig och Förundersökningsledaren och jag sitter uppkrupna i soffan och tittar på den första Bourne-filmen. När den tar slut går Förundersökningsledaren och lägger sig och jag tar en liten sejour i badrummet med sminkborttagningsmedel och tandkräm.

När jag kommer in i sovrummet är det helt mörkt. Under mitt täcke anar jag konturerna av lilla Svalan. Hon lägger sig gärna i min säng för att lättare komma till ro. Dessutom gillar hon den svala känslan i sin egen säng när det är dags att flytta över, och jag gillar att krypa ner mellan varma lakan så det är en win-win-situation.

-Men lilla Svalan, viskar jag. Ligger du här? Jag såg aldrig när du gick in i vårt rum. Nu är det i alla fall dags att gå och lägga dig i din egen säng!

Lilla Svalan sover tungt. Hon ger inte ett ljud ifrån sig.
Jag viker undan en flik av täcket och tar henne i armen för att leda henne till hennes säng.

Mitt förskräckta utrop riskerar att väcka hela huset och gapskrattet som följer gör inte saken bättre.

Lilla Svalans arm har blivit hårig!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.