Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Söndagseftermiddag

På agendanPosted by Zäta Sun, September 02, 2012 16:54
Efter en förmiddag i kyrkan med högtidsmöte och serveringstjänst var det osedvanligt trevligt att komma hem till dukat bord och varm mat.
Förundersökningsledaren hade komponerat en rätt med klyftpotatis (egna potatisar) och fläskytterfilégryta med paprika och sting.

I eftermiddag ägnar sig familjens herrar åt att packa. Förundersökningsledaren ska iväg och fjällvandra på torsdag och har ockuperat soffbordet med diverse attiraljer som nogsamt vägs och värderas (nödvändigt, inte så nödvändigt).
Guldgossen packar inför lägerskola måndag-tisdag.

Lilla Svalan har följt med kompisen Flätan för lite grill i deras husbåt.
De har hängt ihop hela helgen. Flätan har sovit över här i två nätter och på dagarna har de umgåtts intensivt med cykelturer, film och utomhusaktiviteter.

Själv slappar jag i eftermiddag. Slappar betyder att jag pendlar mellan datorn och ett protokoll från förra radio PiL-sammanträdet och ugnen som just huserar 24 maränger.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.