Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Guldgossen på nya äventyr

BarnaPosted by Zäta Fri, August 31, 2012 22:13
Guldgossen är på väg att bli tonåring. I dag är han för första gången på ungdomssamlingen i kyrkan och på det efterföljande café Kaj. Jag har inte bestämt någon tid när han ska komma hem och jag har ingen aning om när han tycker det är dags.

I kväll slipper dock både jag och Förundersökningsledaren ge oss ut och hämta hem. Guldgossens kompis pappa ringde för en stund sedan och erbjöd sig att agera taxi.

Det är fem år kvar tills Guldgossen tidigast kan få eget körkort...

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.