Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Kläder till Second Hand

Med glimten i ögatPosted by Zäta Fri, August 31, 2012 08:00

Det står fem kassar barnkläder i bilen. På lunchen ska jag en sväng till Second Hand och lämna av.

Jag känner mig egentligen rätt stolt över mig själv - som lyckats rensa ur och göra mig av med någonting. Jag har en otroligt stark ekorrpersonlighet som sparar på precis allt. Barnens urväxta kläder är något jag skulle vilja spara på för att de själva ska kunna klä sina barn (mina barnbarn!) i något de haft när de var små.
Men jag har stålsatt mig. Jag har tittat igenom allt en sista gång. Jag har återkallat de små varma barnkropparna från mitt minne. En tös i den gula tröjan och en gosse de mysiga manchesterbyxorna och sedan har jag vikt och packat kasse efter kasse med minnen som nu förhoppningsvis kommer andra till del.

Frågan är bara när jag ska rensa ur min egen garderob på kläder jag inte använder längre...

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.