Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Hinkar, städning och persilja

VardagsnäraPosted by Zäta Wed, August 29, 2012 07:59

Det bidde inga hinkar i går. Det bidde ingenting.
Faktum är att jag lyckades avhålla mig från att köpa en enda liten pryttel vid min snabbvisit vid Ängahagens köpcentrum.

På kvällen var jag i kyrkan och ägnade mig åt min favoritsysselsättning. NOT!
Sista veckan i augusti är av hävd och ohejdad vana storstädsvecka. Vi har delat in kyrkan i olika städområden och har ett antal grupper som ansvarar för var sitt område.
I går putsade jag fönster, torkade lister och dammade i drygt två timmar. Det är inte min bästa gren men jag tror jag kom hem med hedern i behåll.

Väl hemma regnade det men jag tog på mig regnkläder och traskade ut i mörkret och skördade en skål persilja. Den har jag tagit med till jobbet i dag för utbjudning bland förhoppningsvis hugade kollegor. Själv hackade jag ner 1½ liter för infrysning redan i måndags.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.