Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Onsdag kväll

På agendanPosted by Zäta Thu, August 02, 2012 07:59

Lilla Svalan klarade sitt silvermärke i går. Hon fick till och med beröm för utomordentligt god teknik vid upplivningsförsök meddelst inblåsning. Dessutom simmade hon 150 m klädsim på under 8 minuter (för att inte missa bussen).

I går firade vi. Det fick bli McDonald´s. Det kanske det hade blivit ändå för jag hade inte tid att laga mat. Guldgossen skulle iväg på en ungdomskväll på Skogshyddan och jag skulle hinna handla innan jag tog med mig lilla Svalan på konsert i Ottersta Kyrka.

Tack Willy´s för självscanning!
Jag sprang med kundvagnen mellan hyllorna och förskräckte både barn och gamla. Men jag körde inte på någon, eller något.
Och jag hann! Både komma hem från jobbet, hämta lilla Svalan på fritids, köpa snabbmat, äta maten, samtala med barnen (viktigt, viktigt!), handla, packa upp varorna och ta mig och lilla Svalan till Ottersta på tre timmar.

Konserten var magisk. Dynamic Vocal sjöng och spelade medryckande, intensivt, tårframkallande och helt enkelt underbart.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.