Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Noll koll

BarnaPosted by Zäta Sat, July 07, 2012 09:38
I går var familjen Zäta framme på stan.

Förundersökningsledaren hämtade flytvästar i båten som står för motorbyte på en av stadens båtverkstäder. (Blir det bra väder i morgon kanske vi kan ta en liten tur med gummibåten i alla fall.) Sedan provspelade han gitarrer i musikaffären.

Barnen och jag besökte H&M och Lindex i jakt på nya jeans till Guldgossen.
Vi hittade till slut ett par på Lindex, efter att Guldgossen provat sig igenom minst tio stycken. Från H&M fick vi med oss en snygg T-shirt trots att det var tre par jeans Guldgossen testade.

Det märks att han är stor nu, min son. Jag fick inte ens titta in i provhytten och tycka till. Det vanärade mitt mammahjärta så inne på H&M slet jag till slut upp dörren och fick se Guldgossen stå i ett par riktigt snygga byxor men perfekt passform trots att han påstått att det inte fanns några jeans han gillade.
-Men de där är ju jättesnygga Guldgossen! utbrast jag en aning förgrymmad.
-Mamma... det här är mina egna byxor!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.